Witamy, Anonimowy ludku
ProszÄ™ zaloguj siÄ™ albo zarejestruj.  |  Nie pamiÄ™tasz hasÅ‚a?
W dółStrona: 1
TEMAT: Przedstaw siÄ™!
Przedstaw siÄ™! 12 mies. temu Oklaski: 0  
Na innym forum takie coś jest i jest wypas dlatego postanowiłem tutaj tez taki topic załorzyć i może wiecej osób się wpisze i bedzie zabawnie zatem o co tu biega mianowicie każdy pisze coś o sobie, czym się zajmuje itp w zasadzie cokolwiek chce napisać czyli poprostu się sobie przedstawiamy .

Ja:

Zajebisty facio lat 22 znany jako Kl3m3ns lub Jacek. Stukam ze Świnoujścia. Panny aktualnie brak ale dalczego to już wiecie bo się nabijaliście ze mnie z tego powodu na forum wiec nie bede o tym pisał :]. Tak czy siak szukam nowej panny więc czekam na propozycje .

Muza wiadomo HH, RNB i te klimaty zajebiaszcze a tak to różnie. Hobby to też różne sport itp ogólnie dużo na desce jeżdże i staram się czesać jakieś triki jak najlepsze ale różnie z tym bywa.

Teraz studia robie zarządzanie na uniwerku w Szczecinie więc jest spoko może kiedys będe wami kierował w firmie hehehehehe

No i lubie dobry broewar ale najbardziej lecha bo reszta to jakieś siki...... NO i to tyle o mnie czekam na następnych odważnych .
kl3m3ns (Użytkownik)
Wielkie joł wita was cała masa jest nas!!!
Pizgacz
graphgraph
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Płeć: Mężczyzna Miejsce: Świnoujście Data urodzenia: 1987-03-12
Anonimowy ludku zaloguj się lub zarejestruj, aby móc postować!

Do góryStrona: 1